Smutsigt tak? Beställ taktvätt i Höganäs

Ett rent och välskött tak är inte bara en visuell fröjd för ditt hem, utan det har även betydelse för dess hållbarhet och livslängd. Taktvätt är en viktig del av takunderhållet som ibland förbises. Men i Höganäs är detta en särskilt viktig uppgift, med tanke på det skiftande vädret och den närliggande Öresund som kan orsaka alger, mossa och smuts att ansamlas på taket.

Kontakta oss på Munka Stubbfärs så hjälper vi dig med taktvätten i Höganäs.

Taktvätt anpassad efter ditt behov

Arbetsmetod och pris varierar beroende på hur ert tak eller fasad ser ut.

Arbetsmetod och priset varierar beroende på hur ert tak eller fasad ser ut. Är det mycket mossa på taket skrapar vi förs bort de värsta ”tussarna” och därefter behandlar vi det med ”grön-fri proffs”. Beroende på vilken typ av påväxt ni har på ert tak så varierar det också i tid innan det blir helt rent. Vi kommer självklart ut och tittar kostnadsfritt på ert tak och bedömer vad som behöver göras och vad det kommer att kosta. Vi har lång erfarenhet av tjänsten.


Motverka algbildning, mossa och mögel

Alger, mossa och mögel blir allt vanligare på våra tak och fasader..

Anledningen är klimatet. Milda vintrar, regniga somrar och varma höstar gör att påväxten ökar i våra miljöer. Detta kan leda till att tegel vittrar sönder och träfasader får rötangrepp. Dessutom blir ytan så ful att den kan förstöra hela intrycket av fastigheten. Som auktoriserade entreprenörer ger vi ditt tak i Höganäs en tjänst av högsta klass. För fler bilder och information gå in och titta på www.grön-fri.se. Vi kan se stora problem i områden som Höganäs som ligger jäms med kusten och är hårdare utsatta av väder och vind. Önskar du hjälp med att tvätta taket? Kontakta oss redan idag.


Kostnadsfritt hembesök

Vi erbjuder kostnadsfritt hembesök för att säkerställa omfattningen av arbetet och skapa en relevant offert.