Stubbfräsning

Har du någon gång försökt ta bort en stubbe? Om du har det så vet du hur jobbigt det är.

Vi på Munka Stubbfräs hjälper dig istället. Vi tar oss in till stubben utan att göra någon åverkan i trädgården. Maskinen fräser sedan sönder stubben till spån som är betydligt lättare att ta hand om. Vi fräser även bort häckar och rötter som är oönskade i trädgården. Så spara tid, spade, spett, yxa, motorsåg och bil, och ring oss istället! Se prislistan så inser ni att det inte är någon mening att offra hela helgen på stubben.


Arbetsmetod

För att klara alla stubbar har vi till vår hjälp 3 olika stubbfräsar.

Den minsta, som man i stort sett kan bära med sig genom vardagsrummet, är bra när det är svårt att komma fram till stubben. Det är dock en väldigt effektiv stubbfräs och tidsmässigt är den lika snabb som SC 252.

Nästa maskin är i storlek med en åkgräsklippare. Den heter Vermeer SC 252 och fungerar bra på stubbar upp till ca 70 – 80 cm. Denna fräs kräver en passage som är 90 cm och det klarar man på de flesta ställen. Det går även att ta större stubbar med den och det gör man om det inte går att komma åt med den större fräsen som heter Vermeer TX 60.

Med TX 60 kan man fräsa bort de allra största stubbarna och med detta menas stubbar som är från 60-70 cm i diameter till flera meter i diameter. Man använder gärna denna fräs då den är så pass mycket effektivare än de andra fräsarna..


Trädfällning

Vi utför även trädfällning med hjälp av olika entreprenörer så vill ni ha en helhetslösning för trädfällning, bortforsling och stubbfräsning har ni kommit helt rätt.

Ring eller maila för kostnadsfri offert!!