Arbetsmetod för Taktvätt i Helsingborg

Arbetsmetod och pris varierar beroende på hur ert tak eller fasad ser ut.

Arbetsmetod och pris varierar beroende på hur ert tak eller fasad ser ut. Är det mycket mossa på taket skrapar vi förs bort de värsta ”tussarna” och därefter behandlar vi det med ”grön-fri proffs”. Beroende på vilken typ av påväxt ni har på ert tak så varierar det också i tid innan det blir helt rent. Vi kommer självklart ut och tittar kostnadsfritt på ert tak och bedömer vad som behöver göras och vad det kommer att kosta. Vi har lång erfarenhet av Taktvätt i Helsingborg


Taktvätt

Alger, mossa och mögel blir allt vanligare på våra tak och fasader..

Anledningen är klimatet. Milda vintrar, regniga somrar och varma höstar gör att påväxten ökar i våra miljöer. Detta kan leda till att tegel vittrar sönder och träfasader får rötangrepp. Dessutom blir ytan så ful att den kan förstöra hela intrycket av fastigheten. Som auktoriserade entreprenörer hjälper vi dig att få rena tak och fina fasader. För fler bilder och information gå in och titta på www.grön-fri.se. Vi kan se stora problem i områden som Helsingborg som ligger jäms med kusten och är hårdare utsatta av väder och vind. Så vill du ha utfört taktvätt i Helsingborg är du välkommen att höra av dig.


Kostnadsfritt hembesök

Vi erbjuder kostnadsfritt hembesök i Helsingborg för att säkerställa omfattningen av arbetet och skapa en relevant offert på din taktvätt.